Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 24 Travanj 2014 06:33

Rutinska pobjeda „Skauta“

Napisao/la 
Rutinska pobjeda „Skauta“ Rutinska pobjeda „Skauta“

Izviđač je sinoć rutinski odradio "posao" u utakmici 27. kola Premijer lige protiv momčadi Maglaja. Trener Dario Mikulić dozirao je minutažu svojim igračima, uglavnom, nosioci igre su se odmarali dok su oni s klupe dobili priliku da se iskažu.

Osim toga, momčad Maglaja nije doputovala u kompletnom sastavu, doputovalo je samo devet igrača, tako da je trener Obralić uz sedmoricu na parketu imao, tek, dva igrača na klupi za rezervne igrače. Izviđač je od samog početka diktirao tempo tako da je rezultat u prvom poluvremenu, nakon početnih 2:2, konstantno rastao. Na poluvremenu je bilo plus devet na strani „Skauta“. U drugom poluvremenu Izviđačevi rukometaši zaigrali su nešto ležernije tako da je na koncu završilo samo s plus jedanaest na njihovom kontu.
Svi igrači Izviđača osim Josipa Vidovića su se upisali u listu strijelaca, a najefikasniji je bio Ivan Miličević sa pet pogodaka. Vratar Damjan Šarac obranio je 22 udarca gostujućih rukometaša.
Danilo Stanojević s osam i Kenan Bradarić sa šest bili su najučinkovitiji u momčadi Maglaja.

HRK Izviđač - RK Maglaj 34:23 (19:10)

Ljubuški, Gradska športska dvorana, gledatelja 300.
Suci: Vladimir Križanec i Zoran Petrović (Banja Luka).
Nadzornik: Mirsada Đaltur (Sarajevo).

HRK Izviđač: D. Šarac (22 obrane, 1 sedmerac), Tolić , Miličević 5, Ereš 1, A. Pavlak 2, Mandić 2, Bošnjak 2, Hrstić 1, Vidović, Jarak 3, Boras 3, M. Pavlak 2, A. Grbavac 4, Kordić 1, J. Grbavac 4, Džolić 4.
Trener: Dario Mikulić.

RK Maglaj: Bradarić (9 obrana), Čatić (4 obrane), Riđal 1, Bajrić, Stanojević 8, Mehinović 5, Gashi 1, Bradarić 6, Avdić 2.
Trener: Mahmut Obralić.

Isključenja: Izviđač 6 minuta, Maglaj 4 minute.
Sedmerci: Izviđač 6/3, Maglaj 6/5.

Izvidjac.com