Ispiši ovu stranicu
Petak, 20 Lipanj 2014 10:21

Leonardo Petrović za podmladak Hajduka postigao osam golova

Napisao/la 
Leonardo Petrović za podmladak Hajduka postigao osam golova Leonardo Petrović za podmladak Hajduka postigao osam golova

Da se talent ne može sakriti i da se upornost isplati, pokazuje i činjenica koju je dokazao naš mladi Veljačanin i dječak za kojeg će se tek čuti, Leonardo Leo Petrović.

Naime, Leo je pozvan u HNK Hajduk da zaigra s njihovim podmladkom te je svoj poziv i opravdao tako što je zabio osam golova protivničkim momčadima pa je i zaslužio titulu najboljeg igrača. Također, da priča nije od jučer te da je Leo nadaren, primjetili su svi koji su ga gledali dok je trenirao u ljetnoj školi nogometa koju je vodio Ivan Marijo Kolak.

Nakon toga Leo se upisuje u NK Bigeste Ljubuški gdje također pokazuje izniman talent i za njega se počinju zanimati i drugi klubovi. Kad se NK Bigeste raspao prešao je igrati u NK Međugorje te ga primjećuju skauti iz Hajduka. Da je opravdao njihovo zanimanje dokazao je, a i mi mu želimo svu sreću i uspjeh.

 

Članak sa službenih stranica HNK Hajduk:

Hajdukovi početnici (2003. godište) trenera Tea Pirije pobjednici su tradicionalnog turnira "Tučepi 2014." održanog u povodu dana općine i blagdana Svetog Ante. Iz redova pobjednika dolaze i najbolji igrač Leo Petrović te najbolji strijelac Ivan Grgić.

Hajduk (2003.): Nikolić, Čudina, Jakir, Andrić, Čubelić, Šolić, Jelić, Petrović, Grgić, Škugor, Ivčević, Prnjak, Kuzmić, Bradarić, Glavina, Burić, Budiša.

Trener: Teo Pirija

Rezultati:

Hajduk - OSK Otok 5:0

Hajduk - Jadran Tučepi 8:0

Hajduk - Urania 3:0

Polufinale:

Hajduk - Zmaj 3:0

Finale:

Hajduk - Neretva 5:0

leo klub

Koćuša.info