Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 09 Srpanj 2014 05:29

CGS Livno organizira pruženje besplatne pravne pomoći radnicima i sindikatima

Napisao/la 
CGS Livno organizira pruženje besplatne pravne pomoći radnicima i sindikatima CGS Livno organizira pruženje besplatne pravne pomoći radnicima i sindikatima

Centar za građansku suradnju Livno putem projekta „Radimo zajedno za radnička prava“, koji podržava Međunarodni Olof Palme Centar, organizira pružanje besplatne pravne pomoći radnicima i sindikatima. Projekt ima za cilj doprinijeti boljoj zaštiti radničkih prava.

U sklopu ove aktivnosti nudimo pravne savjete i pomoć radnicima, te sindikatima koji imaju problem s ostvarivanjem prava iz radnoga odnosa.

Obavještavamo radnike i sindikate iz USK/K 1, HBŽ/K 10, ŽZH/K 8 i HNŽ/K 7 da će pravne savjete i pomoć pružati Ajiša Jarebica, dipl. iur. i Ivana Čelar Mišić, tijekom srpnja/jula, kolovoza/augusta i rujna/septembra svakog utorka i četvrtka u prostorijama Centra za građansku suradnju Livno (zgrada Livnoputova), u vremenu od 15:00 do 16:00 sati.

Detaljnije informacije možete pronaći na našim službenim web stranicama:           

www.cgs-livno.net i  www.koalicijasindikata.net, putem broja telefona: 034/202 770 ili  e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Centar za građansku suradnju Livno

RLJ