Ispiši ovu stranicu
Petak, 10 Listopad 2014 12:13

Sutra rukometaši Izviđača dočekuju Vogošću, a rukometašice Grude Autoherc

Napisao/la 
Sutra rukometaši Izviđača dočekuju Vogošću, a rukometašice Grude Autoherc Sutra rukometaši Izviđača dočekuju Vogošću, a rukometašice Grude Autoherc

U subotu, 11.10.2014. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom odigrat će se dvije premijerligaške rukometne utakmice. Naime, ovaj vikend na rasporedu je 6. kolo Premijer lige za muškarce i 2. kolo Premijer lige za žene. Obje ekipe Izviđača, ovaj vikend, svoje utakmice odigrati će u svojoj dvorani u Ljubuškom.

Lideri na prvenstvenoj ljestvici rukometaši Izviđača, nakon pomalo neočekivane pobjede u 5. kolu u Živinicama nad ekipom Konjuha, dočekuju ekipu Vogošće. Rukometaši iz istoimenog grada dolaze u Ljubuški pojačani s Farukom Vražalićem, bh reprezentativcem koji im je ovaj tjedan pristupio. Inače, ekipa Vogošće trenutno zauzima 6. poziciju na ljestvici s 9 osvojenih bodova i neće nimalo biti lak protivnik „Skautima“. Mada gosti najavljuju da u Ljubuški dolaze po tri boda, ali u stožeru Izviđača vjeruju da uz maksimalnu borbenost i stopostotnu koncentracijom tijekom svih 60 minuta mogu izići kao pobjednici iz ovog susreta. "Skauti" će u sutrašnjoj utakmici biti hendikepirani neigranjem kapetan Ante Boras, koji će sutra pauzirati, zbog kazne od jedne utakmicom neigranja zarađene zbog dobivenog crvenog kartona na utakmici u Živinicama.

Oni su jedna od boljih momčadi lige, a nama se nakon ove pobjede sada nameće imperativ i pritisak novog uspjeha, odnosno psihološki drukčiji meč. Vidjet ćemo kako će sada reagirati naši rukometaši, ali ja vjerujem da imamo kvalitete i psihološke stabilnosti da odgovorimo tom zadatku, rekao je trener Grbavac.

Utakmica između HRK Izviđača i RK Vogošće igra se u subotu, 11.10.2014. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, s početkom u 20 sati. I ovaj put, u poluvremenu utakmice, svi gledatelji s kupljenom ulaznicom moći će sudjelovati u tomboli koju organizira klub.

Također, obavještavaju se svi zainteresirani da na ulazu u dvoranu i u prostorijama kluba i mogu kupiti godišnju ulaznicu za gledanje svih domaćih utakmica ženske i muške ekipe za sezonu 2014/2015. Cijena godišnje ulaznice iznosi 25 KM.

Rukometašice Izviđača dočekuju rukometašice HŽRK Grude Autoherc koje su favoritkinje u ovom susretu. Domaće igračice unaprijed se ne predaju već će pokušati iskoristiti prednost domaćeg terena i pokušati s velikom borbenošću doći do bodova protiv favoriziranih gošći.
Utakmica između rukometašica Izviđača i HŽRK Grude Autoherc igra se u subotu, 11.10.2014. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, s početkom u 17,30 sati.

Izvidjac.com