Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 27 Listopad 2014 07:16

"Skauti" se lako obračunali s Gradačcem

Napisao/la 
 "Skauti" se lako obračunali s Gradačcem "Skauti" se lako obračunali s Gradačcem

Kako se i očekivalo Izviđač je u susretu 8. kola Premijer lige protiv ekipe Gradačca lako obavio zadatak, došao do pobjede i do tri nova boda. Od samog početka vidjelo se da gosti neće biti ozbiljan protivnik razigranim „Skautima“. Jedina nepoznanica je bila s kojom gol razlikom rukometaši Izviđača će slaviti na kraju ovog susretu.

Od početka utakmice „Skauti“ su krenuli s agresivnom obranom ne dajući puno prilika protivničkim rukometašima, te brzim kontrama pogađali gol nemoćnog vratara Đurića. U 14. minuti semafor je pokazivao rezultat 9:4 u korist Izviđača, a na poluvremenu je bilo 18:10. U drugom poluvremenu Izviđač je pojačao tempo tako da je prednost Izviđača kontinuirano rasla. Na koncu prednost se popela na dvadeset pogodaka iako je trener Izviđača Grbavac dao veliku minutažu igračima s klupe. Priliku su dobili i iskoristili šesnaestogodišnjaci Mislav Grić, Josip Šarac, Matej Beljo i Ivan Erše koji je u drugih dvadesetak minuta skupio 10 obrana.
Najefikasniji u redovima Izviđača bili su David Mandić sa sedam, Ante Pavlak i Kristijan Jarak sa po šest, te Josip Šarac s pet postignutih pogodaka. U ekipi Gradačca najefikasniji je bio Haris Pedić s osam pogodaka.

Premijer liga BiH - 8. kolo.
Ljubuški, 25.10.2014. u 20,00 sati.

HRK Izviđač - RK Gradačac 41:21 (18:10)

Ljubuški, Gradska športska dvorana, gledatelja 300.
Suci: Saša Pandžić i Boris Šatordžija (Banja Luka).
Nadzornik: Mileta Kekić (Mostar).

HRK Izviđač: Tolić (10 obrana), Ivanković, I. Ereš (10 obrana), Ereš 3, Čutura 1, A. Pavlak 6/1, Mandić 7, Bošnjak, Hrstić 3, Jarak 6/1, Boras 4/1, Beljo 3, M. Pavlak, Grgić 1, Grbavac 2, Šarac 5.
Trener: Zdenko Grbavac.

RK Gradačac: Halilković (2 obrane), Đurić (6 obrana, 2 sedmerca), Kahvedžić 2, Čaušević, Bosić 3, Hrnjić 1, Haseljić, Hasanbašić, Klopić 1, Hećimović 1, Pedić 8, Sarajlić 4, Imširović 1.
Trener: Mehmed Doborac.

Isključenja: Izviđač 6 minuta, Gradačac 12 minuta.
Sedmerci: Izviđač 5/3, Gradačac 2/2.

Izvidjac.com