Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 10 Studeni 2014 15:37

Rukometašice Izviđača poražene od Lokomotive

Napisao/la 
Rukometašice Izviđača poražene od Lokomotive Rukometašice Izviđača poražene od Lokomotive

Rukometašice Izviđača bez ozlijeđene Marije Boras i većim dijelom utakmice bez Mate Nosić, koja se ozlijedila u prvom poluvremenu, nisu uspjele doći do bodova u utakmici s mostarskom Lokomotivom.

Domaće rukometašice od samog početka su kontrolirale igru i rezultat i nisu dozvolile nikakvo iznenađenje. U 12. minuti rukometašice Lokomotive su došle do prednosti 10:4 i prednost od 6 pogodaka imale su tijekom većeg dijela prvog poluvremena. Tek nešto ozbiljnije rukometašice Izviđača su priprijetile od 25. do 29. minute kada su serijom 4:0 stigle do 4 gola zaostatka, međutim, s dva pogotka, u završnici poluvremena, domaće odlaze na odmor s „plus šest“. U drugom poluvremenu rukometašice Lokomotive rutiniranom igrom potvrđuju pobjedu, na koncu bilo je 35:28 u njihovu korist.
Domaće rukometašice do pobjede predvodile su Dervenčić s osam, Kasumčić sa sedam, te Knezović i Halebić sa po šest postignutih pogodaka. Tea Dodig i Matea Šumelj sa po sedam i Martina Kraljević s šest pogodaka bile su najpreciznije u ekipi Izviđača.

Premijer liga BiH - 6. kolo.
Mostar, 08.11.2014. u 18,00 sati.

RK Lokomotiva - ŽRK Izviđač 35:28 (19:13)

Mostar, Dvorani USRC M. H. Hujka, gledatelja 200.
Suci: Ivor Hrstić (Čapljina) i Dario Šimić (Mostar).
Nadzornik: Samir Suljević (Sarajevo).

RK Lokomotiva: D. Lerić, Serdarević, Marić, Kasumačić 7, Knezović 6/1, Halebić 6, Dervišević 8/3, Tanović 3/1, Demirović, Zečić, Demić 5, Borčak, Puce, A. Lerić, Sojka.
Trener: Sanja Bajgorić.

ŽRK Izviđač: Martina Šumelj, Dodig 7, Matea Šumelj 7/3, Kraljević 6/1, Alpeza 1, Nosić 2, Vasilj, Boras, Barišić 3, Sabljić, Ostojić 2.
Trener: Ivan Lovrić

Isključenja: Lokomotiva 2 minuta, Izviđač 8 minuta.
Sedmerci: Lokomotiva 5/5, Izviđač 4/3.

Izvidjac.com