Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 24 Studeni 2014 06:47

Trijumf rukometašica u Prijedoru

Napisao/la 
Trijumf rukometašica u Prijedoru Trijumf rukometašica u Prijedoru

Rukometašice Izviđača u dramatičnoj završnici susreta u Prijedoru, pomalo neočekivano, uspjele su doći do pobjede.

Naime, u zadnjih 30-tak sekundi samo s četiri igračice u polju uspjele su se obraniti, pri čemu je Martina Šumelj obranila sedmerac Adrijani Damjanović, i doći do vrlo važne pobjede.
Tijekom cijelog meča vodila se rovovska bitka u kojoj su rukometašice Izviđača većim dijelom susreta imale rezultatsku prednost. Najveću prednost imale su u 28.minuti 11:8, a na poluvrijeme su otišle s prednošću 12:10.
U drugom poluvremenu većim dijelom susreta igralo se „gol za gol“, gdje su domaće rukometašice uglavnom stizale pogodak zaostatka. U zadnjih 5 minuta ušlo se s rezultatom 22:22 i do kraja utakmice uspjela je samo pogoditi Kristina Barišić za pobjedu i tri veoma važna boda.
Najefikasnije u ekipi Izviđača bile su Barišić sa sedam, te Boras s pet postignutih pogodaka, dok je kod Prijedora najviše pogodaka postigla Nevana Lukač osam, te Adrijana Damjanović pet.

Premijer liga BiH - 8. kolo.
Prijedor, 22.11.2014. u 17,00 sati.

RK Prijedor - ŽRK Izviđač 22:23 (10:12)

Prijedor, Dvoranai "Mladosti", gledatelja 200.
Suci: Obrenko Miljković (Bijeljina) i Duško Ristanić (Brčko).
Nadzornik: Damir Sobo (Banja Luka).

RK Prijedor: E. Briševac, J. Briševac, Karačić, Kunovac 2, Damjanović 5/2, Suvajac, Tintor, Grahovac, Dojčinović, Mutić 2, Lukač 8/1, Sladaković, Mutić 1, Došen 4, Gligorević.
Trener: Ljubica Ivetić.

ŽRK Izviđač: Martina Šumelj, Boras, Dodig 3, Matea Šumelj 3, Kraljević 3, Nosić 2/1, Babić, Boras 5/1, Brkić, Barišić 7, Sabljić.
Trener: Ivan Lovrić

Isključenja: Prijedor 4 minuta, Izviđač 8 minuta.
Sedmerci: Prijedor 6/3, Izviđač 3/2.

Izvidjac.com