Ispiši ovu stranicu
Utorak, 09 Prosinac 2014 06:50

Izviđač okončao polusezonu s uvjerljivom pobjedom

Napisao/la 
Izviđač okončao polusezonu s uvjerljivom pobjedom Izviđač okončao polusezonu s uvjerljivom pobjedom

Kako se i očekivalo, pobjednik u utakmici između rukometaša Izviđača i visočke Bosne ni u jednom trenutku nije bio upitan, jedina nepoznanica je bila s kojom gol razlikom će Izviđač pobijediti.

Tek na početku susreta Bosna je povela da bi Izviđač u 7. minutu stigao do dva gola prednosti (5:3). Rezultatska prednost „Skauta“, u prvom poluvremenu, kontinuirano je rasla, u 16. minuti bilo je plus 5, da bi na konca poluvremena iznosila deset pogodaka. U drugom poluvremenu Izviđač nastavlja u istom stilu. Odnos snaga na parketu je bio takav da je prednost „Skauta“ iz minute u minutu rasla. Na koncu je bilo plus šesnaest, moglo je biti i više da nije bilo težnja za egzibicijom i odluke trenera Izviđača da svim igračima da određenu minutažu.
Najefikasniji igrač susreta bio je Ante Boras s devet pogodaka, Matej Hrstić je postigao šest, a u realizaciji se iskazao i Josip Grbavac koji je pet puta pogodio mrežu vratara Bosne. Uspješni su bili vratari Marko Ivanković s 12, te Ante Grbavac sa 7 obrana što skupa iznosi nešto više od 46 % uspješnih obrana.
Kod Bosne po četiri pogotka postigli su: Grujić, Balta i Hrnjić.
Ovim susretom Izviđač je okončao jesenji dio natjecanja kao četveroplasirana momčad, s tri boda zaostatka iza vodeće sarajevske Bosne. Nakon zimske stanke, nastavak natjecanje slijedi 07. veljače iduće godine.

Premijer liga BiH - 13. kolo.
Ljubuški, 06.12.2014. u 19,00 sati.

HRK Izviđač - RK Bosna 38:22 (21:11)

Ljubuški, Gradska športska dvorana, gledatelja 200.
Suci: Eldin Hurić (Goražde) i Goran Smajlović (Sarajevo).
Nadzornik: Mladen Raić (Mostar).

HRK Izviđač: Tolić , Ivanković (12 obrana, 1 sedmerac), A. Grbavac (7 obrana), Ereš, Bošnjak 2, Mandić 3, Čutura 2, Jarak 2, A. Boras 9/1, J. Grbavac 5, M. Pavlak 1, A. Pavlak 4/1, Hrstić 6/1, Rodin 4, Beljo.
Trener: Zdenko Grbavac.

RK Bosna: Sirćo (7 obrana), Ziga (4 obrane), Hašekić, Spahić 2, Grujić 4, Čabaravdić, Burić, Balta 4, Sorguć, Hrnjić 4, Imamović, Imamagić 3, Lončar 2, Limo, Buljina 1, Bečak.
Trener: Faruk Vražić.

Isključenja: Izviđač 4 minuta, Bosna 8 minuta.
Sedmerci: Izviđač 4/3, Bosna 1/0.

Izvidjac.com