Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 16 Travanj 2015 05:49

SSŠ Ruđera Boškovića predstavljat će Ljubuški na županijskim igrama

Napisao/la 

U Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom odigrana je kvalifikacijska rukometna utakmica između Srednje strukovne škole Ruđera Boškovića i Gimnazije Ljubuški za 18. županijske igre koje će se održati u Grudama.

I ovoga puta pokazalo se da Ljubuški obiluje mladim i nadarenim rukometašima. Ova utakmica bila je svojevrsna borba za prestiž godine da bi se vidjelo koja škola bolje igra rukomet u gradu, jer i na jednoj i na drugoj strani se nalazi velik broj igrača i omladinskih reprezentativaca Hrvatske i Bosne i Hercegovine. Rukometaši SSŠ Ruđera Boškovića predstavljat će Ljubuški na Županijskim igrama učenika osnovnih i srednjih škola ZHŽ-a.

Srednja strukovna škola Ruđera Boškovića je u fer i korektnoj igri bila bolja od Gimnazije Ljubuški u čijim je redovima nedostajao Matej Hrstić, najbolji rukometaš Izviđača i kadetski reprezentativac BiH. Prvi dio susreta protekao je u izjednačenoj igri da bi u nastavku učenici Strukovne škole ostvarili veću prednost i na kraju slavili zasluženu pobjedu s rezultatom 22:19.

Lijepo je bilo vidjeti na parketu velik broj mladih igrača reprezentativaca BiH i Hrvatske i na jednoj i na drugoj strani, među kojima treba istaknuti Mislava Grgića, reprezentativca Hrvatske u redovima Gimnazije, te s druge strane Josipa Šarca, kadetskog reprezentativca Hrvatske u redovima Strukovne škole. Također, i veliki broj mladih igrača već su reprezentativci Izviđača među kojima su Ivan Ereš, Josip Grbavac, Stojan Rašić.

Dnevni list