Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 19 Travanj 2015 17:02

Rutinska pobjeda Izviđača

Napisao/la 

U utakmici pretposljednjeg 25. kola Premijer lige Izviđač je rutinski savladao rukometaše Zrinjskoga u utakmici koja nije imala nikakav rezultatski značaj. Igralo se, kako se i najavljivalo, samo za prestiž.

Prije početka utakmice, rukometaši Izviđača zahvalili su se Mirsadu Terziću, sadašnjem igraču mađarskog Vesprema, a nekada, a i sada u srcu igraču Izviđača, na donaciji u loptama i sportskim rekvizitima.

Sama utakmica je imala miran tijek, gosti su na početku prvi i jedini put poveli 1:0 pogotkom Delića, a sve ostalo, u prvom poluvremenu, proteklo je u znaku Izviđača, te se na odmor otišlo s prednošću „Skauta“ od osam pogodaka (19:11). U drugom poluvremenu, trener domaćih na terene je izveo drugu postavu, koja je dobro krenula, međutim, kako je igra odmicala gosti iz Mostara su preuzimali inicijativu i preko raspoloženih Buntića i Delića ugrožavala pobjedu domaćih. Zrinjski je u 55. minuti uspio stići na dva pogotka zaostatka (31:29), ali pogodcima Ante Pavlaka i Mateja Hrstića Izviđač mirno privodi utakmicu kraju, s konačnim rezultatom 33:30 u svoju korist.
Kod Izviđača najefikasniji su bili David Mandić i Ante Pavlak sa po šest postignutih pogodaka, dok je Kristijan Jarak pridodao njih pet.
Butić sa 11 i Delić sa devet pogodaka bili su najučinkovitiji u ekipi Zrinjskog.
U posljednjem 26.kolu Izviđač gostuje u Visokom gdje igra s ekipom Bosne.

Premijer liga BiH - 25. kolo.

Ljubuški, 18.04.2015. u 19,00 sati.

HRK Izviđač - HMRK Zrinjski 33:30 (19:11)

Ljubuški, Gradska športska dvorana, gledatelja 400.
Suci: Zdenko Božić i Boris Slipac (Novi Travnik).
Nadzornik: Dragan Semiz (Goražde).

HRK Izviđač: Ivanković (2 obrane), I. Ereš (8 obrana), A. Grbavac, J. Ereš 1/1, Bošnjak, Mandić 6, Čutura 4, Jarak 5, Boras, Šarac, J. Grbavac 2, M. Pavlak 1, A. Pavlak 6, Hrstić 4, Rodin 4, Beljo.
Trener: Zdenko Grbavac.

RK Zrinjski: Šakota (2 obrane, 1 sedmerac), Paradžik (7 obrana, 1 sedmerac), Buntić 11/2, Doko 2, Perić 1, Orlović, Delić 9/3, Bošnjak 3, Anđelić, Sarajlić 1, Bošković, Babić, Marić 2, Kožulj, Miletić 1, Šoljić.
Trener: Lazar Raguž.

Isključenja: Izviđač 8 minuta, Zrinjski 8 minuta.
Sedmerci: Izviđač 4/2, Zrinjski 5/5.

Izvidjac.com