Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 05 Kolovoz 2015 07:59

Izviđač otputovao na mini pripreme u Kupres

Napisao/la 

Nakon prozivke koju je trener Grbavac obavio u ponedjeljak, 20.07.2015. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, rukometaši Izviđača prošlog su vikenda završili prvi dio dvotjednih pripremama na stjecanju tjelesne spreme za predstojeću sezonu.

Na dvotjednim pripremama koje su se odvijale u Gradskoj športskoj dvorani, fitnes dvorani, na atletskoj stazi stadiona „Babovac“ i trim stazi „Bajer“ sudjelovala su 24 igrača, nedostajali su – David Mandić zbog obveza u reprezentaciji te Milan Tolić.

Gotovo kompletna momčad iz prošle sezone je ostala na okupu, osim Ante Borasa i Tomislava Bošnjaka koji su prestali s aktivnim igranjem. Prinove u momčadi su Matej Marković (1997. god.) iz Čapljine i Luka Lovrić (2000. god.) iz Žepča, a klubu je priključeno nekoliko igrača 98. godišta.

Tu su još i Ivan Miličević te Ante Grbavac, dvojica nekadašnjih juniorskih reprezentativaca Hrvatske i BiH, koji su sada u punom pogonu nakon propuštanja cijele prošlogodišnje sezone zbog ozljeda koljena.

„Skauti“, nakon desetine istrčanih kilometara i tona podignutog tereta u Ljubuškom, na dodatno punjenje akumulatora uputili su se na mini pripreme u Kupres. Na peterodnevne pripreme u poznati sportsko rekreacijski centar „Čajuša“,  u ponedjeljak, otišla su dvadeset i tri rukometaša kako bi uradili završni „glanc“ na tjelesnoj spremi.

Izvidjac.com