Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 06 Kolovoz 2015 08:26

Rukometašice Izviđača krenule s pripremama

Napisao/la 

Rukometašice Izviđača u ponedjeljak, 03.08.2015. godine počele su s pripremama za novu sezonu. Prozivku igračica i prvi trening, u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, obavila je Kornelija Klinac, koja će na klupi Izviđača od ove sezone zamijeniti dosadašnjeg trenera Ivana Lovrića.

Kornelija je koncem prošle sezone završila svoju bogatu igračku karijeru te se posvetila trenerskoj karijeri. U svojoj dugoj i bogatoj igračkoj karijeri, nastupajući za ekipe Gruda, Borca i Ljubuškog, osvojila sve što se moglo osvojiti u bh-rukometu, očekujemo da će slične rezultate ostvariti i u novoj trenerskoj karijeri.
Ekipa Izviđača i igrački je doživjela promijenila jer, osim, nove trenerice rukometašicama Izviđača pristupile su dosadašnje igračice Zrinjskog Dea Vuković, rođena 1997. godine, koja igra na poziciji srednjeg vanjskog, desno krilo Anja Tambić, rođena 1994. godine, te vratarka Katarine Marta Gudelj, rođena 1996. godine. Ekipi su se priključile i bivše rukometašice Izviđača Ana Čolak, Martina Alpeza i Anja Spajić. Ekipu su napustile Tea Dodig, te sestre Kristina i Katarina Barišić.
Prema planu, pripreme rukometašica Izviđača, do početka natjecateljske sezone, odvijat će se, uglavnom, u Ljubuškom u Gradskoj športskoj dvorani, a i na ostalim sportskim terenima.

Izvidjac.com