Ispiši ovu stranicu
Petak, 30 Listopad 2015 06:44

Sarajevska Bosna u subotu gostuje u Ljubuškom

Napisao/la 

Rukometaše Izviđača nakon briljantne pobjede u nedjelju u Zenici nad Čelikom, ovog vikenda, očekuje utakmica, na domaćem parketu, protiv sarajevske Bosne u sklopu 8. kola Premijer lige.

Stanje u ekipi je, može se reći, normalno. Male probleme imamo na vratarskoj poziciji, sva tri vratara osjećaju zdravstvene poteškoće. Za nadati se je da će do subote biti spremni za igru, rekao trener Izviđača Zdenko Grbavac.

Trenažni proces teče normalno, pripreme se odvijaju prema planu i programu tako da se nadamo da će u subotnjoj utakmici sve biti spremno da dođemo do osme uzastopne pobjede, mada, ekipu Bosne respektiramo, ni u kojem slučaju nam neće biti lagan protivnik, zaključio je trener Grbavac.

Utakmica između rukometaša Izviđača i Bosne igra se u subotu, 31.10.2015. godine u Gradskoj športskoj dvorani s početkom u 19,30 sati.

Pozivamo sve ljubitelje rukometa da u subotu dođu u Gradsku športsku dvoranu i fer i sportskim navijanjem pomognu našim rukometašima da ostvari pobjedi u ovom susretu.

Obavještavaju se svi zainteresirani da u prostorijama kluba mogu kupiti godišnju ulaznicu za gledanje svih domaćih utakmica ženske i muške ekipe za sezonu 2015/2016.
Cijena godišnje ulaznice iznosi 25 KM.

Izvidjac.com