Ispiši ovu stranicu
Petak, 19 Srpanj 2019 15:17

"Central" 16. MNL MZ: Pobjede Teskere i Ljubuškog 2

Napisao/la 

Četvrtu večer "Central" 9. MNL MZ za igrače do 16 godina starosti otvorile su ekipe Crvenog Grma i Graba, iz skupine "C", dok utakmica pripada prvom kolu te skupine.

Prvo poluvrijeme je završilo vodstvom Graba od 2:0, a strijelci su bili Marko Vukojević u 13. minuti utakmice i Stanko Šošić u posljednjoj minuti prvog dijela. Na početku drugog dijela David Petrušić je smanjio na 1:2, a nakon nekoliko minuta isti igrač je pogodio za 2:2 što je bio i konačan rezultat utakmice.

CRVENI GRM - GRAB 2:2 (0:2)

CRVENI GRM: D.Herceg, M. Pavlović, M. Hrstić, R. Herceg, D. Petrušić, J. Tokić, I. Kraljević.

GRAB: S. (Ivica) Vukojević, A. Mihaljević, M. Vukojević, M. Markotić, S. Šošić, A. Hrstić. M. Vukojević, S. Vukojević.

Strijelci: (0:1, Marko Vukojević 13. min.), (0:2, Stanko Šošić 15. min.), (1:2, David Petrušić 21. min.), (2:2, David Petrušić 24. min.)

__________________________

Seniorska, "Central" 16. MNL MZ Grada Ljubuškog došla je do skupine "D", u kojoj se također igraju utakmice prvog kola, a u prvoj utakmici iz te skupine sastale su se ekipe MZ Grab i Ljubuški II.

Prvo poluvrijeme je proteklo u ispitivanju snaga, uz nekoliko prigoda s obje strane, ali bez pogodaka. Ljubuški II je došao do prednosti u 27. minuti pogodkom Marka Čuljka. Nakon toga Marko Čuljak je zaradio drugi žuti karton te je ekipa iz Graba imala igrača više dvije minute, ali nije ostvarila rezultatsku prednost zbog toga. Završilo je pobjedom Ljubuškog II rezultatom 1:0.

GRAB - LJUBUŠKI II 0:1 (0:0)

GRAB: A. Miličević, F. Nosić, I. Vukojević, A. Mušan, M. Marinović, N. Hrstić, D. Bebek, B. Markotić, L. Mušan, S. Skoko, D. Kolak.

LJUBUŠKI II: I. DŽolić, M. Pehar, F. Šaravanja, M. Herceg, J. Herceg, M. Čuljak, J. Ravenni, A. Vrdoljak, J. Bubalo.

Strijelci: (0:1, Marko Čuljak 27. min.)

_____________________

U posljednjoj utakmici ove večeri sastale su se ekipe MZ Teskere i Crvenog Grma, koje se također natječu u skupini "D".

Nakon početnog pritiska, ekipa Teskere je preko Milana (Miće) Vukšića došla u vodstvo u 13. minuti utakmice, a to je i bio rezultat prvog poluvremena. Na početku drugog dijela susreta, golovima Drage Jelavića u 22. minuti i Tea Dodiga minutu kasnije, riješeno je pitanje pobjednika u ovom susretu. Luka Herceg je smanjio na 3:1 u 35. minuti utakmice, a u posljednjoj minuti utakmice pogodio je za 3:2. To je bio i konačan rezultat ove utakmice.

TESKERA - CRVENI GRM 3:2 (1:0)

TESKERA: J. Jelavić, D. Šarac, M. Zelić, M. Vukšić, A. Grbavac, N. Granić, D. Jelavić, T. Dodig.

CRVENI GRM: D. Petrušić, I. Nižić, D. Matić, A. Nižić, V. Nižić, D. Petrušić, M. Nižić, L. Herceg.

Strijelci: (1:0, Milan Vukšić 13. min), (2:0, Drago Jelavić 22. min.), (3:0, Teo Dodig 23. min.), (3:1, Luka Herceg 35. min.), (3:2, Luka Herceg 40. min.)

_____________________________

Raspored utakmica za večeras:

Mladi:
20,30 sati HUMAC - HARDOMILJE/HRAŠLJANI

Seniori:
21,15 sati LISICE - VITINA
22,15 sati PREGRAĐE - STUDENCI

Iks-portal.info