Ispiši ovu stranicu
Subota, 20 Srpanj 2019 17:19

U tijeku turnir "Streetball Ljubuški 2019."

Napisao/la 

Počeo je turnir u uličnoj košarci "Streetball Ljubuški 2019.” koji je i ove godine okupio veliki broj kvalitetnih ekipa.

Za razliku od prošle, ove godine turnir će trajati dva dana.

Organizatori poručuju kako su htjeli produžiti ovaj događaj te su organizirali turnir u dva dijela, za mlade i za seniore.

Danas su počele utakmice mladih, a u konkurenciji do 2002. godišta prijavilo se 10 kvalitetnih ekipa.

Sutra počinje seniorski dio turnira, a Mario Škegro iz Hrvatskog košarkaškog kluba Ljubuški kaže kako će turnir ove godine biti bolji nego prošle.

"Branitelji naslova, ekipa XXX iz Sarajeva potvrdila je svoj dolazak, kao i mnogobrojne druge ekipe koje se natječu u FIBA-inom sustavu turnira za plasman na Olimpijske igre, tako da ja pozivam sve ljubitelje košarke, koji su slobodni večeras i sutra, da dođu na trg uživati u košarci i pružiti nam podršku", rekao je Škegro.

Podsjetimo, turnir su organizirali HKK Ljubuški i Grad Ljubuški, a cilj je promovirati košarku i obogatiti sportsku ponudu.

Osiguran je bogat fond nagrada pa će tako pobjednička momčad otići bogatija za 2.500 KM, a ne smijemo zanemariti ni nagradu od 1.000 KM za drugoplasiranu te 500 KM za trećeplasiranu momčad i natjecanje u tricama 200 KM.

Ivan Herceg/Radio Ljubuški