Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 22 Srpanj 2019 09:35

Mnk Futsal Ljubuški osvajač prvog Futsal "3x3" turnira

Napisao/la 

Mnk Futsal Ljubuški osvajač je prvog Futsal "3x3" turnir u Ljubuškom, koji je protekli vikend održan na terenima iza Osnovne škole Marka Marulića.

Ljubušaci su u finalu savladali ekipu Caffe bar Paris rezultatom 2:1 i tako osvojili trofej i novčanu nagradu od 500 KM.

„Ovo je nešto novo u Ljubuškom, jako pozitivno i super priča. Puno je ekipa nastupilo, u današnje vrijeme treba moći okupiti čak 28 ekipa i zato svaka čast organizatorima na jako dobro organiziranom turniru“, rekao je  za Radio Ljubuški Milan Vučić, član Mnk Futsal Ljubuški nakon finalne utakmice.

Pobjednicima je sportski čestitala i drugoplasirana ekipa.

„Unatoč porazu u finalu, prezadovoljan sam i svojom ekipom i dečkima koji su osvojili turnir. Svaka im čast“, rekao je Toma Jurić iz ekipe Caffe bar Paris rezultatom, koja je osvojila nagradni ček od 300 KM. 

U utakmici za treće mjesto trijumfirala je najmlađa momčad na turniru, ekipa „Plus Minus“, koja je bila bolja od ekipe Ulog iz Mostara i tako osvojila nagradu od 100 KM.

Nagrade najboljim ekipama uručili su u ime organizatora Luka Herceg i Ivan Zlopaša, koji su također uručili i pojedinačne nagrade najboljem igraču i najboljem strijelcu turnira.

Podsjetimo, na turnir su se prijavile ekipe od Dubrovnika do Rame.  Gledatelji su mogli uživati u lijepim potezima, a organizatori već najavljuju kako bi se ova priča mogla nastaviti i iduće godine.

Video sadržaj