Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 21 Kolovoz 2019 08:39

Slovaci teško porazili Skaute

Napisao/la 

Rukometaši Izviđača sinoć su u Doboju doživjeli jedan od najuvjerljivijih poraza u svojoj povijesti. Poraženi su od slovačke momčadi Tatran Prešov rezultatom 34:18, poluvrijeme 17:11.

Daleko spremnija i uigranija slovačka momčad od samog početka je nametnula svoj stil igre, tako da je već u šestoj minuti imala rezultatsku prednost od četiri pogotka. „Skauti“ su se prilično držali u prvih trideset minuta, ali su „raspad sustava“ doživjeli u drugom dijelu, naročito u zadnjih petnaest minuta kada nisu uspjeli pogoditi mrežu odličnih vratara Tatrana Gorana Chupryne i Maria Ćvitkovića. Slovaci su u istom razdoblju mrežu nemoćnih vratara „Skauta“ pogodili jedanaest puta.

Nikola Džono bio je najefikasniji rukometaš Izviđača s 3 pogotka, a najviše pogodaka u pobjedničkoj momčadi postigli su David Michalka 6 te Oliver Rabek i Javier Munoz po 5.

Rukometaši Izviđača danas imaju popravni ispit protiv srbijanskog prvaka, momčadi novosadske Vojvodine. Susret se igra u 21 sat uz izravni prijenos na programu RTRS Plus.

Izvidjac.com