Ispiši ovu stranicu
Subota, 28 Rujan 2019 13:13

Donatorska večer "Noć Izviđača" za razvoj ljubuškog rukometa

Napisao/la 

Rukometni klub Izviđač organizira donatorsku večer "Noć Izviđača", koja će se održati u svečanoj dvorani hotela „Bigeste“ u Ljubuškom, u srijedu, 2. listopada, s početkom u 20 sati.

Spomenutu manifestaciju će svojom nazočnošću uveličati brojni prijatelji, sponzori i donatori iz redova ljubuških i ostalih gospodarstvenika, predstavnici svih instanci vlasti u BiH, članovi stručnih stožera muške i ženske ekipe te Škole rukometa, klupski čelnici i svi ostali, a sve u cilju skupljanja sredstava za razvoj rukometnog sporta u Ljubuškom.

Rukometni klub Izviđač poziva sve zainteresirane da sudjeluju u ovom događaju, a to možete učiniti kroz neki oblik financijske potpore, donacijom, sponzorstvom ili kupovinom ulaznice za ovaj događaj. 

Odlukom Upravnog odbora kluba cijena ulaznica je određena u iznosu od 1.000 KM za pravne osobe, dok za fizičke osobe cijena iznosi 150 KM.

Ulaznice za "Noć Izviđača" fizičke osobe mogu kupiti svakim danom od 9 do 15 sati u tajništvu kluba, koje se nalazi u Gradskoj športskoj dvorani Ljubuški. Zadnji dan za kupnju ulaznica je 1. listopada.

Dolazak na "Noć Izviđača" možete potvrditi najkasnije do ponedjeljka, 30. rujna, i to na kontakt telefon : 00 387 63/423-499 ili putem e-maila: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. .

Radujemo se Vašem dolasku!

Predsjednik kluba: Toni Kraljević
izvidjac.com