Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 07 Listopad 2019 06:07

Prva pobjeda Izviđača II

Napisao/la 

Rukometaši Izviđača II, u sklopu 3. kola Prve lige Federacije BiH, u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom savladali su momčad RK Vogošće II rezultatom 31:17, poluvrijeme 1:9.

Mladi rukometaši Izviđača od prve minute su „zagospodarili“ terenom tako da je u 8. minuti bilo 4:1. „Skauti“ nastavljaju s dobrom igrom, najčešće pogađa Zvonimir Lukenda, tako da je u 18. minuti bilo „plus pet“ (9:5). Gosti su bili nešto agilniji u završnim minutama prvog poluvremena i do poluvremena ublažuju prednost „Skauta“ (12:9).

U drugom poluvremenu prava dominacija Izviđačevih rukometaša, prednost je kontinuirano rasla. U 37. minuti prednost je narasla na sedam golova (18:11), u 25. minuti bilo je „plus jedanaest“ (25:14).

Izviđač ni tada ne posustaje već do kraja 60. minute „drže tepo“ i pobjeđuju rezultatom 31:17.

Trener Zvonko Herceg dao je priliku svima koji su bili u zapisniku, a oni su uglavnom opravdali ukazano povjerenje. Skoro svi su se upisali u listu strijelaca, a najučinkovitiji su bili Dijano Ćeško i Zvonimir Lukenda s po pet pogodaka, četiri je postigao Filip Odak, a po tri Petar Medić, Fran i Ivano Pavlović te Tomislav Ereš.

Farun Hadžić je kod gostiju postigao šest, Ajdin Imamović četiri, a Emir Alispahić tri pogotka.

Izvidjac.com