Ispiši ovu stranicu
Subota, 19 Listopad 2019 12:47

Vučić: Nastupamo bez kalkulacija i kući i u gostima

Napisao/la 

U posljednjem kolu su savladali Slogu sa 5:2 iako su čak do 63. minute utakmice gubili sa 2:1.

– Na kraju rezultatski djeluje kao lagano, međutim nije to bilo baš lagano. Znao sam da Sloga ima svoje kvalitete i da nisu tako loša momčad i to se ispostavilo na terenu. Čak smo u jednom trenutku imali negativan rezultat od 2:1, ali pokazalo se da ipak imamo kvalitetu i da s malo koncentracije bez ikakvih problema postignemo i pet golova te kreiramo još nekoliko šansi. Tako da mi je iznimno drago da smo utakmicu pobijedili i da smo se iz negativnog rezultata vratili, komentirao je trener Damir Vučić.

Strijelci su za pobjednike bili Karlo Buhač (2), Miljenko Bošnjak, Ivan Buhač i Veselko Vištica, dok je za tim iz Gornjeg Vakufa – Uskoplja pogađao dva puta Armin Agić.

Ovom pobjedom se Ljubuški primaknuo vodećem trojcu, a s 35 postignutih golova su daleko najučinkovitija ekipa lige.

– Naše ambicije su od početka jasne, a to je da budemo visoko plasirani. Nismo istakli kandidaturu za ulazak u veći rang, nama je primarni cilj stabilizacija kluba i momčadi tako da sve ovo što se događa rezultatski nama daje samo komociju da možemo normalno raditi i da nema nekih turbulencija. To nam je najvažnija stvar i to zasad ispunjavamo, napominje Vučić.

U sljedećem kolu će Ljubušaci gostovati u Stocu.

– Stolac je tradicionalno nogometna sredina, znam to već dugo godina. Bez obzira što nisu visoko plasirani i bez obzira tko igrao, ne treba ih podcijeniti. Tako da ćemo se mi postaviti kao i u svim drugim utakmicama kao i kad igramo protiv bolje plasiranih momčadi. Nama je zapravo svejedno je li utakmica kod kuće ili u gostima jer igramo na isti način i bez kalkulacija, zaključio je Damir Vučić.

Ersan Bijedić / Dnevni list