Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 21 Listopad 2019 11:41

Rukometašice Izviđača "potopile" HŽRK Zrinjski

Napisao/la 

Nakon visoke pobjede u Tuzli nad Jedinstvom,  u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom „nastradala“ je mlada i neiskusna ekipa mostarskog Zrinjskog. „Skautice“ su i ovaj put bile uvjerljive. Da trener Ivan Lovrić nije pružio priliku mladim snagama, potop gošći bi bio daleko veći.

Kakav je odnos snaga bio govori rezultat 11:1 iz 15. minute susreta. Prvi pogodak gošće su postigle preko Marinele Ćorić, u 10. minuti.

Domaće su u drugom dijelu prvog poluvremena „spustile gas“, a i trener Lovrić je uveo drugu postavu što je omogućilo gošćama ravnopravniji odnos snaga.

U drugom dijelu domaće ponovno kreću punom snagom. Mrežu nemoćne Gabriele Leese domaće pogađaju iz svih oružja. U 44. minuti bilo je 30:11, a najvećih „plus dvadeset“ bilo jeu  47. minuti (33:13). Ponovno, u posljednjih desetak minuta, ulazi komplet druga postava Izviđača. Odnos snaga na terenu je opet ravnopravniji tako da do kraja gošće čak uspijevaju ublažiti visoki poraz. Završilo je visokom pobjedom rukometašica Izviđača od 38:21.

Ana Vrančić s devet pogodaka bila je najučinkovitija u redovima Izviđača, sedam je postigla Matea Nosić, šest Matea Šumelj, a pet Dejana Kulić. Vratarke Martina Šumelj i Ivana Petrović obranile su po devet udaraca.

U sljedećem 5. kolu rukometašice Izviđača gostuju u Goraždu.

Izvidjac.com