Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 03 Studeni 2019 06:39

Skautice „razmontirale“ ekipu Hadžića

Napisao/la 

Sinoćnja derbi utakmica između rukometašica Izviđač Central osiguranja i Hadžića, drugoplasirane i trećeplasirane ekipe na prvenstvenoj ljestvici, bila je samo derbi na papiru. Skautice su superiornom igrom, kako u obrani tako i u napadu, „razmontirale“ ekipu iz Hadžića.

Prvih desetak minuta dalo je naslutiti da će se gošće provesti kao bos po trnju, jer su domaće rukometašice već tada imale sedam pogodaka prednosti (8:1), a u 25. minuti prednost je bila i dvoznamenkasta (15:5). Obranom je dominirala Josipa Tomić i Martina Šumelj, dok su u napadu briljirale Marija Boras, Dejana Kulić i Marija Gudelj. Na koncu prvih trideset minuta prednost je narasla na trinaest pogodaka (19:6).

U drugom poluvremenu nastavila se je dominacija domaćih rukometašica, prednost je kontinuirano rasla tako da je u 55. minuti iznosila nevjerojatnih 21 pogodak (36:15). Trener domaćih Ivan Lovrić u završnici utakmice uvodi mlađe snage što su gošće iskoristile i serijom 4:0 ublažile visoku prednost Skautica.

Najučinkovitije u redovima Izviđača bile su Marija Boras s devet, Marija Gudelj sa sedam te Dejana Kulić i Ana Vrančić s po pet pogodaka. Martina Šumelj s devetnaest obrana imala je fantastičnih 50 posto uspješno obranjenih udaraca.

U redovima Hadžića sedam pogodaka postigla je Edina Demić, dok su po tri postigle Berina Malanović i Adna Halebić.

Izvidjac.com