Ispiši ovu stranicu
Utorak, 17 Prosinac 2019 12:01

Domagoj Alilović: Vjerujem da će naša mladost i brza igra sutra rezultirati pobjedom

Napisao/la 

Kad je bilo najvažnije u subotnjoj utakmici momčad Izviđač Central osiguranja u igri je držao Domagoj Alilović. Vukao je i zabijao, naročito u prvih dvadesetak minuta, kada je Vogošća držala priključak i imala u jednom trenutku dva gola viška. Kako je to vidio Domagoj Alilović, jedan od junaka subotnje utakmice uz Mateja Mandića i Vedrana Delića, pročitajte u nastavku. 

- Protiv Vogošće smo odradili jednu jako dobru utakmicu, cijela momčad je bila raspoložena. Znali smo da Vogošća nije bezazlena momčad, dobro smo se spremili i shvatili smo je ozbiljno. Vjerovali smo u sebe, ali isto tako smo znali da moramo biti na svom maksimu da bi došli do bodova. Nismo podcijenili Vogošću, ali smo vjerovali da ih brzom igrom i mladošću možemo pretrčati što se i pokazalo na parketu sportske dvorane „Amel Bečković“ u Vogošći. Bila je to značajna i velika pobjeda za nas, rekao je Domagoj.

Sutra Vas očekuje još jedan od protivnika s kojim je u zadnje vrijeme Izviđač igrao velike utakmice. Momčad Konjuha iz Živinica je u uzletu i ona ima dvije pobjede zaredom.

- Konjuh je jedna dobra ekipa s dobrim pojedincima, s kojim smo igrali niz neizvjesnih utakmica. Međutim, mi smo s ove dvije pobjede vratili samopouzdanje i sigurnost, što je jako važno. Ako ponovimo našu igru iz Vogošće, rezultat ne bi trebao izostati. Vjerujem da će naša mladost i brza igra sutra rezultirati pobjedom, dodao je mladi i perspektivni Domagoj.

- Pozivam sve naše navijače i ljubitelje rukometa da nas sutra podrže kako bismo pobjedom zaključili jesenji dio sezone, zaključio je Domagoj Alilović.

Izvidjac.com