Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 06 Veljača 2020 13:11

Niz odličja za Karate klub Ljubuški

Napisao/la 

U Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom održano je 1. kolo karate lige regije Hercegovina na kojem je nastupilo oko 260 natjecatelja iz 15 klubova.

Tehnički organizator i domaćin bio je Karate klub Ljubuški koji je nastupio s 45 natjecatelja u starosnim kategorijama od 7 do 18 godina.

"Ovo je bila odlična prilika za naše najmlađe članove kojima je ovo bio prvi susret s natjecanja, a mnogi su tu priliku odlično iskoristili i okitili se s jednim od odličja, dok su stariji natjecatelji rutinski odradili svoje kategorije osvojivši ukupno 27 odličja.

Prvo mjesto osvojili su: Anđela Bošnjak, Jelenko Majić, Mia Šuta, Anamarija Boras, Sabljić Marta, Leona Primorac (prvo natjecanje)

Drugo mjesto pripalo je Mihaelu Aniću, Ivanu Muciću, Marijeti Miletić, Draganu Vučiću, Božani Miličević i Martini Bebek (prvo natjecanje)

Treće mjesto osvojili su, pak, Ema Mucić, Ante Grbavac, Ante Dodig, Josipa Nižić, Petar Palac ( prvo natjecanje), Boto Ika, Ivan Marić (prvo natjecanje), Karlo Bošnjak, Ratimir Gavran, Leo Mucić, Bošnjak Anđela, Mia Marija Šuta, Antonia Gavran i Mate Lozo.

Zapažen nastup imali su mladi natjecatelji: Ana i Katja Boto, Elena Bebek, Franko Boban i Tomislav Pehar kojima je nedostajalo malo sportske sreće da osvoje odličja.

KK Ljubuški