Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 12 Veljača 2020 11:42

Herceg: Ovo je nagrada svim trenerima u Izviđaču

Napisao/la 

David Mandić proglašen je najboljim sportašem Ljubuškog za 2019. godinu.

Naime, u prostorijama Gradske uprave u Ljubuškom održan je 23. po redu izbor najboljih i najuspješnijih sportaša, trenera i sportskih klubova u Ljubuškom, a članovi sedmeročlanog povjerenstva sastavljenog od ljubuških novinara i predstavnika sportskih klubova su najviše glasova dali Mandiću, koji, zanimljivo, danas krasi naslovnice brojnih portala i medija budući da je u sinoćnjoj pobjedi protiv Austrije napravio nekoliko maestralnih poteza.

Ovo je treća godina zaredom da ga biraju za najboljeg ljubuškog sportaša.

Uz najboljeg sportaša, odabranaje  i najbolja sportašica Ljubuškog za 2019. godinu, a ta je nagrada otišla u ruke rukometašici Željani Stojak, nekadašnjoj vratarki Izviđača, koja trenutno briljira na golu mađarskog kluba Dunaujvarosi.

Za najboljeg mladog sportaša (kategorija između 16 i 18 godina) je izabran Matej Mandić, a za najbolju mladu sportašicu rukometašica Marija Brkić.

Rukometni klub Izviđač Central osiguranje još je jednom izabran za najbolji sportski klub, a ove godine je prvi put biran i najuspješniji trener Ljubuškog za 2019. godinu i ta nagrada je otišla u ruke Zvonke Hercega.

Što je Herceg rekao za RTV Herceg Bosne, pogledajte u prilogu.