Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 26 Ožujak 2020 10:01

Ljubušak u izolaciji u Zagrebu: Nisu nas još testirali na koronavirus

Napisao/la 

- Dobro sam, malo zabrinut zbog cijele situacije koja nas je snašla, javio se Ljubušak David Mandić (22) za 24sata. nakon što je Zagreb pogodio potres nezapamćen u 140 godina.

-Da, bio sam u Zagrebu u svom stanu i osjećaj je bio zastrašujući i definitivno nešto sto ne želim da se vise ikada ponovi. Sve je prošlo u redu, hvala Bogu - priča u nevjerici dijete ljubuškog Izviđača i sadašnji igrač PPD-a Zagreb kojega odgoda Olimpijskih igara u Tokiju na 2021. nije niti malo iznenadila.

- To je najbolja odluka koju su mogli donijeti. Nitko od nas ne trenira i nismo u formi u kakvoj bi bili da imamo treninge i pripreme, misli David pa kaže:

- Mislim da ta odgoda neće pretjerano našu reprezentaciju dirati, niti će puno promijeniti sastav. Vjerujem da će sve biti u najboljem redu. Smatram da će svatko imati priliku da se dokaze - govori pa daje primjer:

- Martinović (Ivan, op.a.) je imao peh s ozljedom pa ga nažalost na ovome prvenstvu nije bilo i sigurno da će bit prilika i njegovo vrijeme tek dolazi. Dane u izolaciji provodim tako što svaki dan odradim trening u stanu, imam neke sprave, igram svoje najdraže igrice, priča David i kaže kako se na koronu  nisu testirali.

-Testiranje nismo imali. Malo je teško prihvatiti cijelu situaciju jer sam navikao da svaki dan imam neke obaveze, ali sve će to proći, samo da budemo živi i zdravi - nada se Hercegovac sa zagrebačkom adresom.