Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 25 Svibanj 2020 17:36

Mateo Rodin uručio vrijednu donaciju RK Izviđač

Napisao/la 

Da se ne zaboravlja klub koji mu je bio odskočna daska u sportskoj karijeri, pokazao je naš Mateo Rodin. Rodina je koronakriza zatekla u francuskom rukometnom klubu Nancy u kojem je više od dva zadnja mjeseca, praktično, proveo u kućnoj karanteni.

Čim se situacija popravila i mjere se ublažile, Mateo se vratitio doma. Ovih dana posjetio je naš klub i pokazao, još jednom, da ima veliko srce. Klubu je donirao vrijednu količinu rukometnog ljepila, rolera i proteina. Ova hvalevrijedna donacija, dobro će doći klubu, a naročito u ovim teškim trenucima izazvanim koronavirusom.

Zahvaljujemo našem Meteu na vrijednoj donaciji, a naročito na emociji koju ima prema našem klubu.

Inače, Mateo je nakon ne četiri provede godine u našem klubu, s kojim je osvojio dvije titule prvaka i dva druga mjesta u prvenstvu BiH, karijeru nastavio u francuskom Nancyju. U Nancyju se odlično snašao, igrao zapaženu ulogu s punom minutažom, osim kad su ga stizale ozljede. Međutim, želeći napraviti novi iskorak u svojoj karijeri, povremeni bh. rukometni reprezentativac je poslije dvije sezone u francuskom Nancyju potpisao ugovor na dvije godine s Nexeom iz Našica.

izvidjac.com