Ispiši ovu stranicu
Subota, 19 Rujan 2020 12:56

Toni Čolina: Bit ćemo spremni za svaki izazov

Napisao/la 

Završnica Kupa Bosne i Hercegovine kod rukometaša za sezonu 2019./20. igra se u Doboju, a na Final fouru su Izviđač, Sloga (GV/U), Borac i Sloboda.

Rukometaši Izviđača su prošle sezone poraženi u finalu Kupa, a u dva susreta bolji od Skauta bio je Borac.

Banjalučani su slavili sa 23:22 u Ljubuškom, a u Banjoj Luci je bilo 21:21.

Sada će završnica Kupa BiH za sezonu 2019./20. biti prvi natjecateljski ispit za Skaute nakon šest mjeseci.

U subotu od 17 sati igraju protiv Sloge iz Gornjeg Vakufa/Uskoplja.

- Bilo je malo čudno pripremati se u ovim okolnostima. Probali smo se prilagoditi, odigrali smo pet-šest prijateljskih utakmica. Mislim da smo spremni i na igračkim pozicijama popunjeni, kaže za Oslobođenje Toni Čolina, trener Izviđača, koji je zimus preuzeo tim iz Ljubuškog.

On je imao dovoljno vremena da se upozna s ekipom, iako ih sve zna odranije, jer je prve trenerske korake napravio upravo u redovima Skauta.

- Sigurno da su igrači upoznati s onim kako ja radim. Pet-šest igrača sam prvi trenirao, a sa 95 posto sam bio u omladinskim kategorijama Izviđača. S Jozinovićem i Muhovićem sam radio u Konjuhu, tako da se svi dobro znamo. Znamo kako radimo, kuda idemo i što želimo. Dobro radimo i vjerujem da ćemo to sve s treninga prenijeti u natjecateljske utakmice, kaže nam Čolina.

On ističe da dobro poznaje Slogu.

- Čvrsta ekipa, s Konjuhom sam u Živinicama izgubio u prvom kolu prošle sezone i još se drže na istom načinu igre. Bit ćemo spremni na sve izazove, a Sloga je čvrsta ekipa i ima jako dobrog trenera. Ja se nadam da ćemo se uspjeti suprotstaviti i ostvariti pozitivan rezultat, kaže Čolina, koji nema dilemu od koga prijeti najveća opasnost.

- Berzad Demirović, Anes Halebić i Goran Biljaka su njihove uzdanice, poručio je Čolina.