Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 29 Listopad 2020 09:02

Sigurna pobjeda Izviđača protiv Dervente

Napisao/la 

Rukometaši Izviđača ne posustaju, u 6. kolu Premier lige kao domaćini bez većih su problema pobijedili uvjerljivo Derventu 37:26 (25:10).

Iako su gosti doputovali oslabljeni bez nekolicine standardnih igrača, to ne umanjuje pobjedu domaćina koja je mogla biti i uvjerljivija da nije bilo opuštanja u drugom poluvremenu.

Skauti su pobjedu osigurali praktično u prvoj polovici prvog poluvremena, u 12. minuti je već bilo plus osam (11:3), a sedam minuta kasnije plus deset (16:6). U tim trenucima sijevalo je sa svih strana, pogađali su Domagoj Alilović, Stjepan Jozinović, Mladen Bošković, Mihael Bebek….

Vratar gostiju Milan Drinić bio je na pravoj streljani, pa je za 30 minuta uspio "skinuti" samo dva udarca, dok je na drugoj strani Ante Grbavac imao sedam uspješnih intervencija. Izviđač je u prvom dijelu postigao nevjerojatnih 25 golova, a gosti 10 pa se odmor otišlo s plus 15 golova.

Da će se u nastavku igrati drugačije pokazale su prve minute, gosti su u šest minuta napravili seriju 4:0, a vratar Drinić uvezao nekoliko obrana pa je prednost domaćina „spala“ na jedanaest golova. Do kraja utakmice prednost Izviđača kretala se od jedanaest do četrnaest golova, a završilo je 37:26.

Zanimljivo je napomenuti da gosti, recimo, u prvom poluvremenu nisu imali niti jedno isključenje pa ne treba čuditi 25 primljenih golova.

Za domaćine nije sviran niti jedan sedmerac, a mogao je, dok su gosti imali čak devet, ali sve to nije ni u jednom trenutku utjecalo na rezultat.

Mihale Bebek i Mladen Bošković postigli su po pet golova, Domagoj Alilović, Filip Odak i Amir Muhović postigli su po četiri, Ante Grbavac imao je sedam, Ivan Herceg devet obrana.

Kod gostiju najefikasniji je bio Zvjezdan Sibinčić sa šest golova, a Dražan Milinković, Aleksa Starčević i Radovan Škrga postigli su po četiri gola. Vratar Milan Drinić imao je devet obrana.

Mile Kraljević / Radio Ljubuški