Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 25 Kolovoz 2022 06:51

Rukometni turnir “Ljubuško ljeto 2022.”

Napisao/la 

Rukometni klub Izviđač Central osiguranje u sklopu priprema za nadolazeću rukometnu sezonu organizira rukometni turnir pod nazivom „Ljubuško ljeto 2022.“.

Na jednodnevnom rukometnom turniru, koji će se igrati u subotu, 27. 8. 2022. godine u Gradskoj športskoj dvorani u Ljubuškom, pored rukometaša Izviđač Central osiguranje sudjelovati će tri člana hrvatske Paket 24 Premijer lige.
Na rukometnom turniru “Ljubuško ljeto 2022” pored naše momčadi sudjelovati će RK Metković Mehanika, RK Ribola Kaštela i MRK Trogir.

Naši sportski prijatelji iz Metkovića, Kaštela i Trogira rado su se odazvali našem pozivu da sudjeluju na ovom jednodnevnom turniru na čemu im se iskreno zahvaljujemo. Ove tri momčadi tradicionalno su naši suparnici u pripremnim utakmicama kako u sklopu ljetnih tako i u sklopu zimskih pripremama.

U redovima naših prekograničnih susjedi iz Metkovića nastupaju i naši bivši članovi, Josip Čutura naš bivši kapetan te Mateo Rodin, Mario Pavlak, Josip Milas i Dario Raguž. Trener momčadi iz Metkovića je Mario Bjeliš koji se je s našom momčadi 2019. godine domogao titule prvaka BiH.

Prema rasporedu igranja utakmica na turniru, turnir otvaraju MRK Trogir i RK Metković Mehanika utakmicom koja počinje u 10:30, dok je početak druge polufinalne utakmica između RK Izviđač CO i RK Ribola Kaštela na rasporedu u 12:15 sati.
Utakmica za treće mjesto odigrati će se u 17:00 sati, dok je početak finalnog susreta zakazan za 19:00 sati.

Subota je još jedna prilika za provjeru spremnosti naše momčadi pred predstojeću rukometnu sezonu i susret sa austrijskim HC Linzom AG u okviru EHF Europen Cup-a.

Isto tako subota je prilika ljubiteljima rukometa da dođu u Gradsku športsku dvoranu na otvaranje rukometne sezone u Ljubuškom te da uživaju u rukometnim predstavama.

Izviđač.hr