Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 04 Rujan 2022 09:38

Ivan Ćurić iz Paragliding kluba Ljubuški osvojio Gradinu

Napisao/la 

Ivan Ćurić pobjednik je paragliding natjecanja u preciznom slijetanju „Gradina 2022.“ koje je jučer održano u Krehin Gracu.

Drugo mjesto u konkurenciji četrnaest pilota osvojio Nediljko Vila, dok je treće mjesto osvojio Matej Tomić. Nagrade najuspješnijim natjecateljima uručio je proslavljeni košarkaš Zoran Planinić.

Inače, na natjecanju su nastupili natjecatelji iz BiH i Hrvatske, a organizator natjecanja, uz pomoć sumještana i kolega iz kluba, je Ivan Ino Planinić. Zahvalivši svim natjecateljima i nazočnim gledateljima na dolasku, Planinić je istaknuo kako se nada da će sljedeće natjecanje privući još više natjecatelja i gledatelja te da će se ponoviti odlična atmosfera koja je obilježila natjecanje u Krehin Gracu.

Uz zanimljivo natjecanje u preciznom slijetanju posjetitelji su mogli uživati u ugodnom druženju uz jela s roštilja i osvježavajuća pića. Također, svi nazočni mogli su se bolje upoznati s načinom letenja paragliderom, a najodvažniji odlučili su se i za let u tandemu s iskusnim pilotom.

Tako su svoj prvi let s poletišta na Gradini imali Mate Šaravaja i Šimun Planinić, što su nazočni pozdravili ovacijama.

Citluk.ba