Ispiši ovu stranicu
Subota, 22 Ožujak 2014 21:23

Poziv mladim likovnim umjetnicima: Prijavite se za nagradu Zvono

Napisao/la 
Poziv mladim likovnim umjetnicima: Prijavite se za nagradu Zvono Poziv mladim likovnim umjetnicima: Prijavite se za nagradu Zvono

Centar za suvremene umjetnosti Sarajevo (SCCA) objavio je javni poziv za sudjelovanje na natječaju za Godišnju nagradu za mlade likovne umjetnike i umjetnice BiH – ZVONO 2014. Kandidati i kandidatkinje mogu biti likovni umjetnici i umjetnice do 35 godina starosti, državljani/ke BiH. U obzir dolaze djela s područja slikarstva, kiparstva, grafike, crteža, instalacije, fotografije, videa, novih medija i performansa, priopćeno je iz SCCA.

Nagrada se dodjeljuje za kvalitetu i inovativnost, za umjetnička djela nastala u tijeku zadnje dvije godine. Žiri će odabrati, između predloženih i na natječaj pristiglih prijava, četiri finalista/finalistkinje od kojih će jedan/jedna dobiti šestotjedni boravak u New Yorku.

Svaki kandidat/kinja treba predati/poslati ispunjen formular s prilozima i relevantnom vizualnom dokumentacijom. Formular se može preuzeti u SCCA (Ćumurija 3/II), kao i na web stranici Centra za suvremenu umjetnost. Natječaj je otvoren od 24. ožujka do 5. svibnja 2014. godine.

Više informacija o natječaju možete dobiti putem maila  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. , na Facebook stranici (Zvono Yvaa) i na broj telefona 033/ 665 304.

Radiosarajevo.ba