Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 07 Svibanj 2014 14:13

Nova kolekcija u potpisu Lola.tees i MOA Baggeek

Napisao/la 
Nova kolekcija u potpisu Lola.tees i MOA Baggeek Nova kolekcija u potpisu Lola.tees i MOA Baggeek

Bh.kreARTtivci su našli inspiraciju u bajkama...

Da su bajke nepresušan izvor inspiracije pokazali su i bh.kreARTivci koji su za svoju novu  kolekciju inspiraciju pronašli upravo u bajkovitim ostvarenjima svjetskih pisaca. Naime, Jelena Džolić i Helena Bilić koje stoje iza branda Lola.tees i Ana Lukenda, grafička dizajnerica čije radove prepoznajemo pod MOA Baggeek etiketom su odlučile svoju novu, prvu zajedničku, kolekciju premijerno predstaviti upravo MODAMO.info čitateljima.

Kolekciju su kreirali povezivanjem citata iz bajki tako što su ih aplicirali na nove modele majica i QuickClutch torbica koje će, već osjetimo, postati pravi hit u nadolazećim toplim danima. Lola.tees su nove krojeve majica koje otkrivaju leđa kombinirali uz još jedan novitet. Naime, djevojke su pokrenule i proizvodnju suknji u zanimljivim bojama, a sve to u modelu koji seže do ispod koljena s kosim džepovima s prednje strane.

Ana je u ovoj kolekciji predstavila i nove uzorke asimetrične haljine/tunike koja je već postala hit među posjetiteljima MODAMO.kreARTiva Concept Storea, pa ćete tako osim u jednobojnim, haljine naći i prugastim te cvjetnim motivima, a neke od njih imaju dva lica. I MOA Baggeek kolekcija je dobila svoj novitet, a radi se torbicama koje nose naziv MOAWand, jer izgledom podsjećaju na čarobni štapić koji se odlično uklopio u ovu bajkovitu priču u potpisu naših kreARTivaca. 

Ove kolekcije za koje smo sigurni da će brzo dobiti mjesto u vašem ormaru, možete kupiti kontaktom preko službenih Facebook stranica Lola.tees i MOA Baggeek, a kroz par dana će biti dostupne i u MODAMO.kreARTiva Concept Storeu.

Fotografije potražite na: http://www.modamo.info/index.php/moda/editorijali/10306-MODAMO-predstavlja-Nova-kolekcija-u-potpisu-Lola-tees-i-MOA-Baggeek.html.

MODAMO.info