Ispiši ovu stranicu
Srijeda, 15 Travanj 2015 05:13

Grupa Rondo na Melodijama Mostara s pjesmom ”Hercegovci”

Napisao/la 

Na ovogodišnjim Melodijama Mostara, koje će se održati 17. travnja u Kosači, nastupit će i hercegovačka grupa Rondo.

Glazbenici iz ove skupine predstavit će pjesmu „Hercegovci" koja je izišla iz poznate glazbene radionice Boban-Kozina. Ovaj dvojac iskazao se u nizu uspješnica, među kojima je i kultna pjesma „Hercegovina u srcu", pa tako i njihov novi uradak govori o posebnoj povezanosti Hercegovine i Dalmacije.

Aranžman za pjesmu je radio Mahir Sarihodžić, glazbeni producent, aranžer i kompozitor, također poznato ime u regiji koji već dvadeset godina uspješno producira albume poznatih imena poput Zdravka Čolića, Maye Sar, Tonyja Cetinskog...

Ljepoti zvuka ove pjesme doprinijet će i lepršavi glas Hercegovke Kristine Zlopaše Sušac, koja je samostalno nastupala na Melodijama Mostara tri godine zaredom, od 2005. do 2007. Kristina je nastupila i na Hrvatskom radijskom festivalu 2007., gdje je osvojila festivalsku nagradu prema izboru sponzora festivala. Snimila je ukupno pet pjesama, a 2007. godine pobjedila je i na izboru za Miss model BiH.

"S grupom Rondo nastupam već šest godina. Riječ je o bendu koji prati trendove, tako da smo prilagođeni za sve uzraste. Nastupamo pred domaćom publikom, također i izvan granica BiH, a cilj nam je predstaviti se u što boljem svjetlu. Ista očekivanja vrijede i za ovogodišnji nastup na Melodijama Mostara", kazala je za Prvi.tv Kristina Zlopaša.

Uz Kristinu, grupu Rondo čini skupina talentiranih glazbenika, koji nastupaju u klapama Krš i Studenac, u Akademskom zboru Pro musica, te tamburaškom sastavu Ero.

Antonela Marinović/Prvi.tv