Ispiši ovu stranicu
Subota, 18 Travanj 2015 08:52

Rock grupa "Nešto između" osvojila prvo mjesto publike na Melodijama Mostara

Napisao/la 

Na ovogodišnjem festivalu zabavne glazbe Melodije Mostara, koji se održao u velikoj dvorani Hrvatskog doma ''Herceg Stjepan Kosača', prvu nagradu publike osvojila je  rock grupa'Nešto između'.

Mladi hercegovački glazbenici izveli su autorsku skladbu pod nazivom "Ti nisi tu". Autor glazbe je grupa „Nešto između", aranžman potpisuje Josip Joco Vukoja, dok je autor stihova Darko Martinović.

"Pjesma "Ti nisi tu" je vrlo dobro prihvaćena od publike. Dokaz za to je sinoćnja nagrada, kao i gromoglasan pljesak i ovacije za samu izvedbu. Budući da smo  prošle godine osvojili drugu nagradu publike, i ova nagrada je pokazatelj da smo na dobrom putu i da radimo dobre stvari. Imamo veliku podršku od naših fanova koji nas redovno prate na nastupima, na čemu im ovom prigodom zahvaljujem. Oni su dodatan poticaj za daljnji rad, kako bi naš zvuk i stil postao prepoznatljiv u Hercegovini, ali i šire. Iskreno se nadam kako dolaze bolja vremena za rock and roll, i da ćemo i mi svojim djelovanjem pridonijeti tome da mladi slušaju kvalitetnu glazbu", kazao je za Prvi.tv Željko Rupčić, menadžer i promotor grupe "Nešto između".
I sami članovi rock grupe „Nešto između“ oglasili su se na svome Facebook profilu, zahvalivši prije svega publici na podršci.

„Hvala svima koji ste  navijali za nas. Mi smo vam vratili najljepše što smo mogli – prvom nagradom publike. Bodrite nas i dalje.  Vi ste naš pokretač!“, poruka je perspektivnih glazbenika.

Poslušajte kako zvuči njihova skladba „Ti nisi tu“.

Antonela Marinović / Prvi.tv