Ispiši ovu stranicu
Subota, 17 Listopad 2015 11:19

Profesor Atom posjetio učenike OŠ Ivane Brlić - Mažuranić

Napisao/la 

Profesor Atom, zaštitno lice projekta "Zeleni ekonomski razvoj", posjetio je OŠ Ivane Brlić-Mažuranić, kako bi učenicima petog razreda održao kreativne radionice "Lajk za pametnu energiju".

Radionice o pametnoj upotrebi energije realizira agencija Via Media d.o.o. Sarajevo u suradnji sa svojim klijentom UNDP.
Društveno-korisna kampanja “Pametna upotrebe energije” ima za cilj podizanje svijesti kod djece i roditelja koliko nam je energija bitna za opstanak planete, te zašto bi se trebala pametnije trošiti. Kampanja se realizira u 15 škola i gradova širom Bosne i Hercegovine.

Radionica je zamišljena na način da su učenici na početku poslušali kratko predavanje o energiji, a zatim sudjelovali u interaktivnoj radionici sa kazališnim glumcem iz Banja Luke – Duško Mazalica koji se predstavio u ulozi Profesora Atoma. Profesor Atom je kroz djeci blizak jezik predstavio izvore i načine uštede energije te podijelio brošure sa informacijama o pametnom korištenju energije, a za najaktivnije učenike pripremljene su i nagrade.

Više fotografija pogledajte na: https://www.facebook.com/OS-Ivane-Brlic-Mazuranic-Gracine-131802913556924/

Facebook OŠ Ivane Brlić - Mažuranić/Bolji Ljubuški