Ispiši ovu stranicu
Utorak, 05 Siječanj 2016 13:39

Mirko i Iva Alilović: ‘Propušteno se ne može nadoknaditi’

Napisao/la 

Uoči Europskog rukometnog prvenstva u Poljskoj, vratar hrvatske reprezentacije Mirko Alilović i njegova supruga Iva govore o svom novom projektu za koji su ih nadahnula djeca Ivan i Mato.

Budući da je Europsko rukometno prvenstvo u Poljskoj pred vratima, hrvatski su se reprezentativci još pretprošli tjedan vratili u domovinu, gdje su u krugu obitelji proslavili Božić i Novu godinu, a zatim se zaputili na pripreme. Jedan od njih je i naš najbolji rukometni vratar Mirko Alilović, koji je nekoliko slobodnih dana proveo sa suprugom Ivom i sinovima Ivanom i Matom u njihovu novom zagrebačkom stanu. ‘Božić smo već tradicionalno proveli u krugu obitelji u našem novom domu, a Novu godinu smo dočekali kod kuće s našim dragim i veselim prijateljima’, za Story je rekla Iva koja je sve vrijeme dok je Mirko odsutan zbog sportskih obaveza podredila sinovima. Ipak, ne žale za propuštenim trenucima već beskrajno uživaju u onim zajedničkim, kada Mirkove poslovne obaveze to dozvole. Iva je otkrila i kako su uredili svoj život u Mađarskoj, gdje Mirko igra za klub Veszprem, te kako teče realizacija njezine poslovne ideje u dječjoj biblioteci Loptica, za koju su je nadahnuli sinovi.

Ostatak priče o privatnom životu i poslovnim planovima svestrane i uspješne obitelji Alilović PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU STORYJA KOJI JE NA KIOSCIMA OD 5. siječnja!

napisala Nikolina Kunić

Fotografije: Josip Regović

Styling: Nina Šklempe

Šminka: Pamela Elekeš

Frizura: Ruža Institut Kerastase

Odjeća: Iva – Krie Design, Mato i Ivan – Petit Bateau