Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 09 Studeni 2014 15:42

Otkrijte čari trajne šminke u Studiu ljepote "Lily"

Napisao/la 
Otkrijte čari trajne šminke u Studiu ljepote "Lily" Otkrijte čari trajne šminke u Studiu ljepote "Lily"

Trajna šminka sve više ulazi na velika vrata, prvenstveno jer smo sve češće u stisci s vremenom, osobito zaposlene žene koje pri tome žele i lijepo izgledati. Njena postojanost i do pet godina može vratiti samopouzdanje ženama koje su, primjerice, nepravilnim čupanjem uništile svoj prirodan oblik obrva, ili zbog neke bolesti iste izgubili. Povećanje oka odnosno dubine pogleda traynim eyelinerom kao i trajno iscrtavanja usana uz prethodan dogovor oko zeljene nijanse, odličan su izbor za dame! Ove godine popularna je nova japanska metoda iscrtavanja obrva koju, kao i ostale tretmane, možete isprobati u Studiu ljepote "Lily" u Ljubuškom.

Princip japanske metode iscrtavanja obrva je da se u trajnoj varijanti ne stvara efekt šminke već se stvara prirodan izgled obrva. Dlačice se ucrtavaju uz prirodne dlačice bojom koja se ne razlikuje od postojećih, tako da je rezultat zaista prirodan. Upravo kroz permanentnu šminku ćemo vam predstaviti našu sugrađanku Ljiljanu Dedić koja u Studiu ljepote "Lily", koji se nalazi u Ljubuškom na lokaciji Mucić kompleks pored Gradske športske dvorane, uspješno ispunjava zahtjeve svojih klijentica po pitanju permanentne šminke kao i ostalih tretmana uljepšavanja. Ljiljana već izvjesno razdoblje surađuje s još dva renomirana salona u Hrvatskoj kao i u Mostaru.
Više o njenim radovima kao i dodatnim upitima mozete saznati putem e-mail adrese: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili putem Facebook profila koji je prvenstveno marketinški eksponiran - Lily Permanent Dedic. Spomenimo i to kako su u Studio ljepote "Lily" uvijek dobrodošle osobe koje su zbog bolesti, primjerice kemoterapija, izgubile svoje obrve. Dobit će gratis tretman koji će im barem kroz mali znak pažnje vratiti osmijeh na lice jer - dobro je činiti dobro.
Trajna šminka nije uvijek trajna posljedica, ukoliko se prepustite u prave ruke.

Neka Vaš odabir bude Studio ljepote "Lily"!

FOTO: Ljiljana Dedić/Studio ljepote "Lily"

Sponzorirani članak

4 komentari