Ispiši ovu stranicu
Ponedjeljak, 15 Prosinac 2014 07:02

FOTO: Ljubušaci uživali u zajedničkom blagdanskom ukrašavanju

Napisao/la 
FOTO: Ljubušaci uživali u zajedničkom blagdanskom ukrašavanju FOTO: Ljubušaci uživali u zajedničkom blagdanskom ukrašavanju

Svi oni koji su u subotu posjetili središnji gradski park u Ljubuškom, imali su priliku osjetiti dašak predblagdanskog ozračja. Uz pjesmu, ples i recitacije, Ljubušaci su po prvi put uživali u zajedničkom ukrašavanju bora i postavljanju božićnih jaslica.
Organizatori ovog događanja bili su: SKAUTI LJUBUŠKI, OPĆINA LJUBUŠKI, SAMOSTAN SV. ANTE HUMAC i JP PARKOVI LJUBUŠKI.

U prigodnom programu sudjelovali su učenici ljubuške Gimnazije koji su se predstavili s prigodnim recitacijama, stare božićne napjeve izveli su članovi folklorne skupine "Veseli opančići", a svoj doprinos dala je i Frama Humac.

"Ovo nije sve od nas, uskoro se opet javljamo sa novim događajima zato vam HVALA što ste nam srce napunili radošću i ponosom i što ste nam uljepšali ovaj Božić. Vjerujemo da će se o ovom jedinstvenom događaju u našem Ljubuškom još dugo pričati.
Zato gdje god možete pričajte o ovome, slobodno dijelite fotografije, ali samo vas molimo da pričate GDJE se ovo dogodilo i s ponosom izgovorite i napišete ime našeg grada - LJUBUŠKI", navode, između ostalog,
na svom Facebook profilu Skauti Ljubuški, koji su objavili i fotografije sa sinoćnjeg događanja.

U fotogaleriji pogledajte što je zabilježila naša ekipa, a sljedeći link vodi do fotografija Skauta - https://www.facebook.com/skauti.ljubuski/media_set?set=a.311797785677480.1073741836.100005417823867&type=1&pnref=story.

Uživajte!


Bolji Ljubuški