Ispiši ovu stranicu
Četvrtak, 18 Prosinac 2014 11:36

BOŽIĆ UZ AGAPE Budite humani, pridružite se!

Napisao/la 
BOŽIĆ UZ AGAPE Budite humani, pridružite se! BOŽIĆ UZ AGAPE Budite humani, pridružite se!

Udruga mladih Agape jučer je startala s humanitarnom akcijom "Reakcija 2014." u sklopu koje se priređuje Božićni sajam. Sajam je, već tradicionalno, humanitarnog karaktera, te će svi vaši prilozi, kao i oni od prodaje, pomoći najugroženijim obiteljima naše općine.

Božićni sajam se održava od 17. – 20. 12. 2014. godine na Trgu domovinske zahvalnosti (iza Općine). Svakim danom od 09:00 – 12:00 na Trgu će biti postavljeni štandovi za primanje vaših donacija u vidu novca, hrane, školskog pribora, ogrijeva, igračaka itd., te ćete moći kupiti peciva, suhih kolača, čaj i sl.

Navečer sajam svoja vrata otvara u 18:00 sati, a zatvara u 23:00 sata. Tada će se prodavati razne rukotvorine, božićni ukrasi, kuhano vino, uštipke, čaj i razne poslastice, te sve posjetitelje očekuje bogat kulturno-zabavni program i Djed Božićnjak. Sav prikupljeni novac od donacija i prodaje će biti iskorišten za kupovinu namirnica i pripremanje paketa za preko 200 potrebitih obitelji naše općine.

Kako saznajemo od Agapeovaca, prvi dan Božićnog sajma protekao je u dobrom raspoloženju i druženju naših sugrađana. I večeras se očekuje bogat program uz nastupe brojnih glazbenih gostiju i kulturno - umjetničkih društava. Svi ste pozvani!

Do tada pogledajte nekoliko fotografija koje smo jutros zabilježili na Trgu Domovinske zahvalnosti.


Bolji Ljubuški