Ispiši ovu stranicu
Petak, 19 Prosinac 2014 12:07

Još stignete na Agapeov Božićni sajam! Evo dio atmosfere od sinoć (foto)

Napisao/la 
Još stignete na Agapeov Božićni sajam! Evo dio atomsfere od sinoć (foto) Još stignete na Agapeov Božićni sajam! Evo dio atomsfere od sinoć (foto)

Agapeov Božićni sajam se nastavlja. Nakon prvotne sajamske večeri upriličene u srijedu, sinoć je upriličena i druga večer obogaćena pjesmom i veseljem, ali i dobrim djelima. Uz kuhano vino, uštipke, čaj i razne poslastice, uživalo se u bogatom glazbeno - zabavnom programu. Jedanko dobra atmosfera očekuje vas večeras i sutra od 18:00 do 23:00 sata.

Napomenimo kako se Božićni sajam, u organizaciji Udruge mladih Agape, održava od 17. – 20. 12. 2014. godine na Trgu domovinske zahvalnosti (iza Općine). Svakim danom od 09:00 – 12:00 na Trgu će biti postavljeni štandovi za primanje vaših donacija u vidu novca, hrane, školskog pribora, ogrijeva, igračaka itd., te ćete moći kupiti peciva, suhih kolača, čaj i sl.

Kako smo gore napomenuli, sajam kroz navedene dane svoja vrata otvara u 18:00 sati, a zatvara u 23:00 sata. Tada će se prodavati razne rukotvorine, božićni ukrasi, kuhano vino, uštipke, čaj i razne poslastice, s sve posjetitelje očekuje i bogat kulturno - zabavni program i Djed Božićnjak. Sav prikupljeni novac od donacija i prodaje će biti iskorišten za kupovinu namirnica i pripremanje paketa za preko 200 potrebitih obitelji naše općine.

Pogledajte nekoliko fotografija koje smo zabilježili tijekom druge večeri Božićnog sajma:

Bolji Ljubuški