Ispiši ovu stranicu
Petak, 06 Veljača 2015 17:45

Caffe&tratoria Toscana – Vaš izbor za najromantičniji dan u godini

Napisao/la 
Caffe&tratoria Toscana – Vaš izbor za najromantičniji dan u godini Caffe&tratoria Toscana – Vaš izbor za najromantičniji dan u godini

S dolaskom veljače uvijek se postavlja pitanje – kamo za Valentinovo? Ako nemate ideju, tu smo da Vam pomognemo! Caffe&tratoria Toscana je pravi izbor za Vas! Ovaj restoran, koji je za kratko vrijeme postao pravo malo gastronomsko osvježenje i iznenađenje, omiljeno je mjesto brojnih Ljubušaka.

Ponuda restorana se bazira uglavnom na brzim i lakim jelima, a na meniju ćete pronaći razna jela od piletine, paste, salate, pizza, te slanih i slatkih palačinki. P. S. Svakako kušajte piletinu Toscana ili piletinu Kijev, specijalitete koji se spremaju i prezentiraju na poseban način.

Ljubazno osoblje, vrhunska hrana i ugodan interijer uz pažljivo odabrane ljubavne detalje, idealan su poziv da navratite u Toscanu i razveselite voljenu osobu.

Svoje mjesto možete rezervirati putem tel: 039 / 833 – 690, 063 / 543 – 222.
Caffe & Tratoria Toscana daje Vam mogućnost narudžbe koristeći i Online obrazac, Viber, Skype, Facebook ili Telefon. Detalje potražite na službenoj stranici caffe&tratoria Toscana: http://kaosteam.wix.com/toscana

Pronađite nas u centru grada na adresi: Zrinsko-frankopanska b.b., Ljubuški.

Dobrodošli!

Sponzorirani članak