Ispiši ovu stranicu
Nedjelja, 03 Svibanj 2015 18:41

FLASH MOB u Ljubuškom: Svjetski dan plesa obilježen maštovitom koreografijom - foto

Napisao/la 

Najmlađi članovi Zumba kluba FEEL FREE by Jozefina, sa svojom Zumba® fitness instruktoricom Zdenkom Ramljak, zbog vremenskih neprilika odgodili su ovogodišnje obilježavanje Svjetskog dana plesa sve do danas, kada su na jedinstven način svojom veselom Flash mob plesnom koreografijom još jednom radosno iznenadili Ljubušake.

Zumba® fitness koreografija osmišljena za ovu prigodu bila je svojevrsna čestitka gradu ovih veselih mališana, koju su uspješno izveli i organizirali uz podršku obližnjih caffe barova Sirius, Indy's, Bell Ami i Rafaello, ispred kojih su nastupili i kojima se ovom prigodom zahvaljuju.

- Kako društvo često zaboravlja na odlike sretnog i zdravog načina življenja, potrebno je vratiti se zdravim navikama: kretanju, opuštanju, igri, zabavi i druženju, a sve to zapravo i obilježavamo ovom prigodom, kao i svakim našim susretom - poručili su organizatori plesnog performansa.

Svjetski dan plesa slavi se od 1982. godine 29. travnja i širom svijeta čitaju se međunarodne i nacionalne poruke ljudi neraskidivo vezanih uz ples. Cilj je podsjetiti javnost na ovaj umjetnički oblik te uživati u njegovoj univerzalnosti koja prevladava sve političke, kulturne i etičke prepreke.

Antonela Marinović / Prvi.tv

Pogledajte dio današnjeg plesnog performansa kroz fotografije koje je za Bolji Ljubuški ustupila Josipa Boras.